Over ons

Ons verhaal tot nu toe

Nationaal Loket is een allround en toonaangevend juridisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is op vele rechtsgebieden. Wij verlenen juridische bijstand bij uitkeringsproblematiek en conflicten die voortvloeien uit het huurrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en de Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Onze gekwalificeerde en ervaren adviseurs helpen dagelijks cliënten die een geschil hebben met de gemeente, het UWV of de Sociale Verzekeringsbank over een uitkering. Wij zijn ook uw betrokken partner bij een huurgeschil met een verhuurder of een arbeidsconflict met een werkgever.

Zo kan je ons bereiken

T085 060 9491
Einfo@nationaalloket.nl

[rev_slider alias=”over-ons”]

Nationaal Loket heeft veel kennis en expertise en is succesvol in bezwaar- en beroepsprocedures. U legt uw probleem met de uitkeringsinstantie, verhuurder of werkgever aan ons voor, waarna wij hier een passende advocaat met de meeste kennis over dit onderwerp aan koppelen. U kunt ons direct bellen (085 060 9491), e-mailen (info@nationaalloket.nl), het online contactformulier invullen of Whatsappen voor advies of een vrijblijvend, kosteloos intakegesprek.

Nationaal Loket is 7 dagen per week bereikbaar en werkt ook op pro deo-basis. De kosten van de juridische bijstand worden bij een inkomen op minimumniveau of bijstandsuitkering gesubsidieerd door de rijksoverheid. U betaalt slechts een geringe inkomensafhankelijke, eigen bijdrage, die u in vele gevallen via een beroep op de bijzondere bijstand van de gemeente krijgt vergoed. Nationaal Loket staat voor een goede service en kan bogen op een hoge klanttevredenheid.